BestFriend
Racinel

Viimeisimmät (5) päivitykset:

Toimihenkilöt
30.10.2018 (21:44)

Näyttelykoulutus
30.10.2018 (21:35)

Koiratanssi
14.09.2018 (16:03)

Mail
29.08.2018 (20:56)

Mail
27.08.2018 (09:33)


Kirjautuminen
Tunnus:
Salasana:

Koiratanssi koulutus

Lajiesittely
KOIRATANSSIN JATKOKURSSI
6 kertaa, hinta 60€, kurssi vain jäsenille.
Hallilla maanantaisin klo 17:30 - 19 ensisijaisesti  alkeiskurssin käyneille tai vastaavat taidot omatoimisesti hankkineille. Omien koreografioiden alulle laittoa ja ideointia yhdessä, ynnä teknisiä tarkennuksia ja oman tanssillisuuden tunnustelua. Vetäjänä Mervi Tirkkonen ja mahdollisesti muutkin kisaryhmäläiset.

Huom! Ensimäinen, kurssiin liittyvä ilmainen lisäkerta ilman koiria JO 17.9. Varsinaiset kurssikerrat 1.10.-5.11. (toisen kurssin mahdollisuus heti sen perään, 12.11.-17.12.) info: metti.mt@gmail.com

tanssi

Mitä on koiratanssi?


Koiratanssi on vapaamuotoinen laji jossa koirakko sekoittelee tokoliikkeitä ja erilaisia temppuja hienoksi koreografiaksi musiikin tahtiin.Koiratanssissa vaan mielikuvitus on rajana temppujen opettelulle, koska kaikenlaiset liikkeet ovat sallittuja.Esineet esityksissä ovat sallittuja ja ohjaajalla puku on suotavaa.Homma ei siis sovi tosikoille!Laji lisää koirakon yhteistyökykyä,aivokapasiteettia,niin ohjaajan kun koirankin liikkuvuutta sekä notkeutta.Tärkeänä tekijänä on koirakosta paistava yhteisen tekemisen ilo!

Kerra vuodessa järjestetää SM-kisat ja muita kisoja on ympäri suomen 2-6 vuodessa.Kilpailuluokkia on 4 noviisi,alokas,avoin ja voittajaluokka.Epävirallisia luokkia on 2 ,näytös ja harjoitusluokka.

tanssi

Millaisen koiran kanssa lajia voi harrastaa?


Koiratanssia voi harrastaa koiran ikään,rotuun,kokoon ja terveystilanteeseen katsomatta koiralla kun koiralla.Kaikki liikkeet voidaan varioida joten mistään edellämainitusta ei ongelmaa tule ja kaikkia liikkeitä ei tarvitse koirakon osata.Perustottelevaiuus on plussaa mutta enemmänkin tärkeää on että koira pysyy jotenkuten hallittavissa,treeneissä kun jotkut liikkeet ovat helpompia ilman hihnaa.Ohjaajalla ei tarvitse olla tanssitaustaa,rytmitaju riittää,tai on ainakin plussaa!Ahne koira on helppo kouluttaa makupaloin mutta toki palkkaamiseen voi käyttää lelua,silittelyitä tai minkä koira palkkaavana tuntee.

tanssi

Miten lajia voi harrastaa?


Lajin aloittaminen on helppoa,koska temppuja voi opetella myös kotona omissa ympyröissään.Kennelkerholla toimii 3 koiratansiryhmää josta voi valita mieleisensä tai ainakin kysellä yhteyshenkilöltä lisätietoja kyseisestä treeniyhmästä.Helpoin tie on tulla toukokuussa alkeiskurssille!


tanssi

tanssi

tanssi

tanssi

tanssi

tanssi

tanssi

tanssi
footer